Verzenden & retourneren

Verzendkosten
Nederland
De verzendkosten bij bestellingen (0-10 kg) tot €100 bedragen €6,95
Voor bestellingen vanaf €60,- geldt gratis verzending.
België
De verzendkosten bij bestellingen van 0-2 kg bedragen €14,65
De verzendkosten bij bestellingen van 2-10 kg bedragen €21,15
Duitsland
De verzendkosten bij bestellingen van 0-2 kg bedragen €14,65
De verzendkosten bij bestellingen van 2-10 kg bedragen €21,15
Overige landen
Verzendkosten op aanvraag.

Levertijd
Vrijwel al onze producten zijn maatwerk. Dat betekent dat pas nadat u een bestelling plaatst, deze in productie gaat. De levertijd van onze muurstickers en behang is 2 a 3 weken. Wilt u een spoedbestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Niet tevreden?

Wij van Tinkle&Cherry zien graag blije, tevreden, klanten. Goede kwaliteit en service vinden we belangrijk. We behandelen elke order dan ook met grote zorgvuldigheid. Mocht er desondanks iets niet in orde zijn met uw bestelling neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Retourneren  
Zoals hierboven al vermeld zijn de meeste van onze producten maatwerk. Deze maatwerk producten kunnen wij niet retour nemen. Het gaat hierbij om alle behang en muurstickers die speciaal voor u als klant worden geproduceerd met de door u gewenste opties voor ontwerp, naam, kleur en afmeting.

Alleen een niet-gepersonaliseerd product kan binnen 14 dagen worden geretourneerd. Deze zichttermijn gaat in op de eerstvolgende dag nadat het pakket bij u is afgeleverd. De volgende producten vallen onder het retourrecht: muurstickers uit de 'kids collectie' (zonder naam) en muurstickers uit de 'collectie letters'.

Het artikel dient in originele staat en onbeschadigd in de oorspronkelijke verpakking te worden teruggestuurd.  De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. We raden u aan om het verzendbewijs te bewaren. Retouren die schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking, kunnen wij niet in behandeling nemen. Wanneer wij een product retour hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestigingsmail en wordt de retour verder afgewikkeld.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »