Corona update

Door het coronavirus en alle bijkomende maatregelen is voor bijna iedereen het leven even anders. Wij doen ons uiterste best gewoon alle bestellingen te verzorgen. Hieronder een update over onze shop.

  • De productie van behang kan gewoon door blijven gaan. Uiteraard volgen wij hier alle maatregelen zoals het RIVM die heeft opgesteld.
  • De levertijden zijn zoals normaal en staan vermeld bij de producten.
  • De post draait gewoon door maar er kan wat vertraging ontstaan door de drukte met online bestellingen. De bezorgers werken uiterst voorzichtig en volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • Kan het virus overleven op papier? Die vraag zien we in de media voorbijkomen. Wij volgen hierin de richtlijn en informatie van het RIVM. Die zegt dat de kans dat het virus op poststukken zit in Nederland heel klein is, maar niet helemaal uitgesloten. De kans dat het virus dan nog besmettelijk is, is volgens het RIVM ook erg klein. Je handen wassen na het aanraken van het pakket is altijd goed.

Heb je nog vragen? Dan dan gerust contact met ons op. Wij zijn van 09.00 uur tot 16.00 uur te bereiken via 0481 356721 en je kunt ons altijd mailen op [email protected]

Wij wensen je een goede gezondheid en let een beetje op elkaar!

 

Laatst bijgewerkt op 25 januari 09.17 u.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »